Company: Holiday Ice
Location: Sint Nicolaasga

Apply

Sint Nicolaasga

  • Aantal uren: 40 uur
  • Opleidingsniveau: HBO/WO
  • Locatie: Sint Nicolaasga

Wij hebben per direct een interessante afstudeeropdracht voor een student technische bedrijfskunde of integrale veiligheidskunde. Voor deze afstudeeropdracht wordt de gehele organisatie doorgelicht op één specifiek onderzoeksgebied en wordt een advies in de vorm van een plan van aanpak als eindresultaat verwacht.

De geschikte kandidaat voor deze stage c.q. afstudeeropdracht is een student die sterk is in het analyseren van data en in het beperken tot wat relevant is voor het onderzoek. Een kritische en zelfstandige denker die nieuwsgierig is en breed georiënteerd.

Wij bieden een interessante en leerzame afstudeeropdracht, één op één begeleiding, een goede stagevergoeding en (indien van toepassing) een prima reiskostenvergoeding. Bij een goed resultaat wordt een bonus uitgekeerd.

Voor meer informatie over deze opdracht kan contact opgenomen worden met Bart Hakbijl, directeur Operations, telefoon 0513-433000.