Company: KM2JOB IVS
Location: Hørsholm

Apply

2970 Hørsholm

Deltid, Permanent

Vil du være en del af et spændende og ambitiøst team af studerende og ledere, hvor du får lov til at arbejde for forskellige virksomheder, der tilbyder vidt differentierede opgaver. Så er denne stilling måske noget for dig.

Ideen bag Studenterkonsulenter

Studenterkonsulenter er en helt ny virksomhed, der tager afsæt i bestemte virksomheders behov og ønske om at have en studerende til rådighed, når de har brug for hjælp. Studenterkonsulenter vil ansætte studerende med vidt forskellige kompetencer, således at virksomheder på baggrund af et kompetenceark, kan vurdere hvilken studerende, de vil ansætte til et bestemt projekt.

Dine opgaver

Dine opgaver vil være af meget forskellig karakter, og afhænge af de projekter, som du kommer til at arbejde på. Overordnet set vil du komme til at arbejde en del i Microsoft Excel, PowerPoint og Word. Dertil vil du også blive sat ind i mange andre programmer, såsom WordPress og SurveyMonkey, som bliver brugt i projekterne. Du vil komme til at arbejde indenfor flere forskellige områder. Opgaverne vil dog gradvist blive tilpasset dig, og dine kompetencer.

Opgaverne indebærer primært redigering af hjemmesider i forskelligt omfang, udformning og analyse af samarbejds- og potentialemålinger, prisændringer på produkter, generering af korte beskrivelser af produkter, oprettelse af lån i en større Excel fil, udformning af betalingsnotaer, redigering af låneplaner og kontoudtog via Excel samt støtte i inkasso arbejde, kontraktudformning, bogføring og regnskab.

Du vil som studenterkonsulent komme til at arbejde tæt med både ledere, medarbejdere og andre studenterkonsulenter. Du vil derfor få et godt indblik i de forskellige virksomheder gennem dine arbejdsopgaver.

Det forventer vi af dig

  • At du er ansvarsbevidst, effektiv og har et godt overblik, således du kan arbejde på flere forskellige projekter samtidigt.
  • At du er punktlig og har styr på din kalender.
  • At du kan arbejde både selvstændigt, og som en del af et mindre team.
  • Læring er en del af opgaven.
  • At du læser på en videregående uddannelse.

Studenterkonsulenter tilbyder dig

  • En fleksibel arbejdsplads med et godt fællesskab.
  • Mulighed for at tilegne dig ny viden indenfor forskellige fagområder.
  • Varierende arbejdsopgaver der gradvist tilpasses dine præferencer.
  • Introduktion og oplæring i diverse projekt-relaterede programmer.
  • Stor personlig og faglig udvikling gennem opgaver og samarbejde på tværs af virksomhederne.

Din arbejdstid

Arbejdstiden vil være mellem 10 og 15 timer om ugen. Arbejdstiden skal primært lægges i hverdagen samt i dagstimerne, og varierer meget, da du ikke kommer til at have nogle faste arbejdstider og dage. Du vil komme til at planlægge arbejdstimer internt med hver enkelte leder, på måneds- eller uge basis, således arbejdstiden passer både din og lederens kalender. Alle virksomheder har kontor i samme bygning, og det er derfor muligt at arbejde for forskellige ledere på samme dag.

Ansøgning

Vil du vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Rosemarie Stenfeldt på telefon 28 20 18 07.

Vil du vide mere om Studenterkonsulenter og tilknyttede virksomheder, kan du kontakte Tine Junget på 51 86 00 81

Send din ansøgning med CV og eventuelt eksamenspapirer til os på linket nedenfor. Du kan kun ansøge online via dette link