Company: Academic Work
Location: Örebro

Apply

Örebro

Vi söker just nu efter framtida truckförare som är intresserade av att kombinera dina studier med ett extraarbete. Här får du en chans att samla erfarenheter och utöka studentkassan. Vi söker efter dig som är tillgänglig omgående och har erfarenhet av att köra truck.

Om tjänsten

Vi vet att det idag finns ett stort behov av truckförare i Örebro län och vill därför ligga steget före. Vi söker därför efter personer som är intresserade av ett arbete inom truck och lager och där platsen i sig inte är lika avgörande. Här agerar vi proaktivt för våra kunders bästa och därför kan arbetsuppgifter och företag skilja sig beroende på uppdrag.

Du erbjuds:

 • Ett extraarbete vid sidan av dina studier.
 • En snabbare rekryteringsprocess till de lager- och butiksarbeten som vi arbetar med i regionen.
 • En kontaktperson att vända dig till vid funderingar

Arbetsuppgifter

Till exempel:

 • Plocka varor
 • Arbeta med truck som främsta verktyg

Vi söker dig som

 • Är studerande och har minst 1 år kvar av dina studier, vid eftergymnasial CSN-berättigad utbildning.
 • Är flexibel och kan börja omgående
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då det krävs hos våra uppdragsgivare
 • Truckkörkort, var tydlig i din ansökan om vilka behörigheter du har. Det är ett krav att du bifogar en bild på ditt truckkörkort som visar på dina behörigheter för att gå vidare i rekryteringsprocessen.

Som person ser vi att du är:

* Flexibel i ditt arbetssätt och kan med enkelhet anpassa dig efter de uppgifter som ska genomföras. * Noggrann i det du gör, då dessa arbeten ofta kräver att man säkerställer att kund får det hen efterfrågar. * Har en hög samarbetsförmåga, då du med största sannolikhet kommer att arbeta nära andra medarbetare.

Vi ser det som meriterande om du har tidigare erfarenheter inom branschen. Vi ser det även som positivt att du har B-körkort samt tillgång till bil. Detta för att enkelt kunna ta sig till arbetsplatsen, då arbetstid och geografiskt läge ibland inte går att kombinera med lokaltrafiken.


ÖVRIG INFORMATION

 • Start: vid behov
 • Omfattning: Deltid, vid behov ca 12h
 • Placering: Örebro Län
 • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ni är varmt välkomna att höra av er till oss vid frågor gällande tjänsten. Academic Work arbetar med löpande urval och annonsen kan komma att stängas ner vid ett högt söktryck eller att vi upplever att efterfrågan från företagen inte längre är lika högt.