Company: StudentConsulting
Location: Norrköping

Apply

Norrköping

:

Vi söker nu för kunds räkning en C-chaufför för ett sommaruppdrag med att leverera post och paket med Norrköping som utgångspunkt. Vår kund är ett av Sveriges största logistikföretag och erbjuder helhetslösningar för såväl privatpersoner som företag.

Uppdraget innebär att du är anställd hos StudentConsulting men arbetar ute hos kund. Du kommer att arbeta heltid på oregelbundna tider mellan 04-19 enligt ett fastställt schema med uppstart i mitten av juni. Du deltar under början av din anställning i introduktion och utbildning för att få de bästa förutsättningarna att utföra ditt arbete på ett optimalt sätt.

Under uppdraget kommer du att bli anställd av oss på StudentConsulting men arbeta ute hos vår kund, uppdraget startat v. 25 och pågår fram till slutet av augusti.

Detta söker vi:

Vi söker dig som studerar på minst 50% under vårterminen och kommer att fortsätta dina studier under hösten. Du är punktlig, noggrann och ordningssam. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo och har en god servicekänsla gentemot företagets kunder. För att vara aktuell för tjänsten måste du ha C-kort, digitalt färdskrivarkort, YKB och god lokalkännedom om Norrköping. Har du dessutom ADR och truckkort A är det meriterande. Låter detta som en tjänst för dig? Tjänsten tillsätts så snart rätt kandidat har hittats så sök direkt via http://www.studentconsulting.se!