Company: XL-BYG Webshop ApS
Location: Aarhus

Apply

Aarhus

Fuldtid, Permanent

  Vi søger en intern sælger, som kan medvirketil forsat udvikling af samarbejdet med vores nuværende kunder og at nye kunderoplever værdien af samarbejdet med XL-BYG.

  Du får base i vores forretning i Aarhus,Åbyhøj og med stillingen, vil du blive del af en stor koncern, som fra vores 17forretninger i Midt- og Nordjylland er en vigtig samarbejdspartner for mangehåndværksvirksomheder.

  Fokus pårelationer og kundeservice

  Du drives af at give kunderne en sublimkundeservice, rådgivning og gode tilbud og medvirke til at skabe langvarigerelationer til kunderne.

  Vi søger en ny kollega til voresTrælasthandel, som kan:

 • servicere og rådgive vores kunder
 • fungere som intern salgsback-upudarbejde mængde- og materialeberegninger
 • udarbejde mængde- og materialeberegninger
 • udarbejde skarpe tilbud, som sikre en god handel for både Tømmergaarden og kunden
 • Du skal værefagligt stærkt funderet og hurtig til at lære nyt. Du skal have erfaring fra byggebranchenog erfaring med salg og tilbudsberegning. Brug af IT-værktøjer er naturligt fordig i en travl hverdag.

  Derudover vægter vi, at du har overblikog arbejder struktureret, har masser af drive, og at du er en holdspiller, somvil medvirke til, at hele afdelingen fungerer optimalt. Du tager travlhed medoprejst pande, og er klar til at gå en ekstra meter for kunderne og dinekolleger.

  Du ervigtig for os

  Derfor er det vigtigt, at du trives i jobbet hos os. Du vil opleve etspændende og afvekslende job, med stor fleksibilitet og mulighed for at planlæggeog sætte præg på din arbejdsdag. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår, sommatcher din baggrund og erfaring og du vil blive del af et solidt og sammentømret team, hvoralle spiller en vigtig rolle.

Annonce information

Oprettelse:
24 mar 2020
Job-ID:
330233723
Arbejdstid:
Fuldtid
Ansættelsesform:
Permanent