Company: StudentConsulting
Location: Malmö

Apply

:

Vår kund är ett underbolag till ett välkänt lantbruksföretag och är Sveriges största leverantör av hästfoder med kontor i Rosengård, Malmö.

Du kommer i din roll som marknadsassistent att stötta Brand Manager på plats med arbetsuppgifter såsom digital marknadsföring på sociala medier, förberedning av mässor och övriga arbetuppgifter som exempelvis sköta beställningar, redigera texter på webben och/eller i kataloger, ta emot frågor via telefon och mejl m.m. För den som visar framfötterna finns det möjlighet att stötta i det mesta på marknadsavdelningen.

Vi ser helst att du kan jobba 20 timmar /veckan men även 16h/veckan kan diskuteras. Arbetstiderna är flexibla och du kommer kunna lägga upp ditt schema helt enligt vad som passar dig. Krav för tjänsten är att du är studerande på minst 50%.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är intresserad av marknad och kommunikation, kanske läser du just nu ett program inom detta på eftergymnasial nivå? Därtill så är du genuint hästintresserad och har kunskap och erfarenheter inom hästbranschen. Viktiga egenskaper för tjänsten är att du är kommunikativ, initiativtagande och självständigt kan ta dig an arbetsuppgifterna.

Vi söker dig som kan starta omgående. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Sökord: Marknad, Sociala Medier, Kommunikation