Company: ATP Ejendomme A/S
Location: Hillerød

Apply

Hillerød

Fuldtid, Permanent

  Vil du arbejde med data i ATP’s investeringsforretning, der forvalter en formue på mere end 900 mia. kr.? Er du på udkig efter en fastansættelse og muligheden for at blive en del af et graduatenetværk? Så er det dig, vi leder efter.

  Har du styr på data?

  I ATP’s Pensions & Investments (P&I) er vi på udkig efter en graduate til vores Business Information Platform. Dig, der vil:

 • understøtte vores data management-funktion med fokus på datakvalitet og robuste processer
 • afrapportere via PowerBI eller vores SAS BI-portal på baggrund af forretningens behov
 • analysere data i relation til vores data warehouse herunder (fx indgå i forretningsprojekter som analytiker og indlæse og bearbejde data via Informatica).
 • Team Business Information Platform består af mere end 15 dygtige kolleger fordelt i tre sektioner: 1: Data Warehouse & Data Management, 2: Business Intelligence og 3: Foundation & Integrations.

  Du kommer til at arbejde i en eller flere sektioner. Når vi kender mere til dine kompetencer og udviklingsønsker, afgør vi hvilken/hvilke.

  Kan du vise os nye måder at gøre tingene på?

  Du har – eller er ved af færdiggøre – en relevant uddannelse inden for økonomi/finansiering, data science, IT eller lignende på bachelor- eller kandidatniveau.

  Du har tidligere arbejdet med datahåndteringssystemer som fx SQL, PowerBI, SAS, Python eller R. Og så er det en fordel, hvis du har erfaring fra et studiejob, hvor du har arbejdet med finansielle/investeringsrelevante data.

  Du er analytisk og typen, der finder frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at undersøge, vurdere og beregne fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Derudover er du den idérige og kreative, som tænker i nyskabelser og kommer med input til nye måder at gøre tingene på.

  Vil du arbejde med data i en af Europas største pensionskasser?

  Business Information Platform er en del af ATP’s investeringsforretning med ca. 140 kolleger. Vi sikrer det tekniske samspil fra frontend til backend. Vi står i spidsen, når den operationelle platform skal optimeres, og når der skal anskaffes og implementeres nye løsninger til forretningen.

  Du bliver fastansat, starter sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fælles uddannelsesprogram. Vi garanterer en flyvende start på karrieren og masser af indflydelse.

  ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

  =dig? Så send en ansøgning eller registrer dig nemt og hurtigt

  Klik og registrer dig eller send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. ATP’s graduateforløb har officielt opstart tirsdag d. 1. september 2020, men der er mulighed for ansættelse tidligere. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Business Information Platform Nicolai Borup Schou på tlf. 6179 4872 eller NBS@atp.dk.

Annonce information

Oprettelse:
24 mar 2020
Job-ID:
330234272
Arbejdstid:
Fuldtid
Ansættelsesform:
Permanent