Company: ATP Ejendomme A/S
Location: Hillerød

Apply

Hillerød

Fuldtid, Permanent

  Vi søger dig, der vil være en proaktiv sparringspartner, som indgår i en tæt dialog med forretningen. Dig, der konkret har lyst til at:

 • varetage controlling, herunder håndtering af eventuelle korrektioner og afrapportering inden for dit forretningsområde
 • deltage i den årlige budgetproces
 • tage ansvar for økonomiopfølgningen i forskellige udviklings- og anskaffelsesprojekter
 • bidrage med ad hoc analyser, der sikrer et oplyst beslutningsgrundlag i forretningen
 • bidrage til tværgående udviklingsopgaver på tværs af økonomiafdelingen.
 • Er din faglighed i top?

  Du har – eller er ved af færdiggøre – en kandidatgrad som fx . Cand.Merc., Cand.Oecon., Cand.Polit. Du har god forståelse for de nyeste økonomistyringsprincipper, og så har du solide kompetencer, når det drejer sig om økonomisk analyse og regnskab.

  Som person analyserer du dig frem til en løsning ved kvalitetsbevidst at undersøge fordele og ulemper ved forskellige muligheder. Den evne bringer du fx i spil, når du er med til at opsætte økonomiske rammer for de beslutninger, der træffes i forretningen. Derudover er du typen, der er initiativrig og god til at sætte nye projekter i gang.

  Vil du være en del af et stærkt netværk?

  Du bliver en del af en økonomiafdeling, der består af 70 dygtige kolleger. I Business Partner-teamet kommer du til at arbejde sammen med 12 andre Business Partnere. Det er os, der har ansvaret for økonomistyringen i ATP’s administrationsforretning. Vi sikrer masser af god sparring og glæder os til at byde dig velkommen.

  Som graduate bliver du fastansat, starter sammen med ATP’s øvrige graduates og deltager i et 12-måneders fælles uddannelsesprogram. Vi garanterer en flyvende start på karrieren og masser af indflydelse.

  ATP er Danmarks største pensions- og sikringsselskab. Vi er sat i verden for at sikre økonomisk grundtryghed for alle danskere – hele livet.

  =dig? Så send en ansøgning

  Send os din ansøgning og dit CV hurtigst muligt. ATP’s graduateforløb har officielt opstart tirsdag d. 1. september 2020, men der er mulighed for ansættelse tidligere. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

  Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Finance Business Partner Dorthe Glud på tlf. 2635 5012.

Annonce information

Oprettelse:
25 mar 2020
Job-ID:
330234975
Arbejdstid:
Fuldtid
Ansættelsesform:
Permanent