Company: Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
Location: Kongens Lyngby

Apply

2800 Kongens Lyngby

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er vi i gang med at bygge fremtidens digitale og analysedrevne skatteforvaltning – vil du med på rejsen? Lige nu søger vi ambitiøse graduates, der vil være med til at drifte og udvikle de over 200 it-systemer i Skatteforvaltningen. Du vil få en stejl læringskurve og blive én af de bedste Software Engineers i branchen.

Vil du skabe din egen karrierevej, men du gør en forskel?

Som vores nye Software Engineering graduate matcher vi din faglighed og interesser med et specifikt it-område. Vi designer et forløb på 18 måneder for dig, hvor du får mulighed for at komme rundt i vores organisation og arbejde med spændende problemstillinger fra forskellige perspektiver.

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen udvikler, implementerer og drifter vi vores egne it-løsninger. Samtidig med at vi udvikler nye systemer, holdes alle de kørende systemer opdateret, klar til at kunne levere hver eneste dag. Opgaverne er derfor mange og yderst komplekse og specialiserede. Derfor vil du på din rejse hos os have mulighed for at arbejde med en masse forskellige områder fx løsningsarkitektur, DevOps, udvikling, infrastruktur, sikkerhed, test, data, automatisering, robotics og meget mere. Vi er en spændende, ung og unik organisation, der arbejder med SAFe rammeværket i vores agile udvikling.

I din tid som graduate får du lov at følge vores dygtigste kollegaer på tæt hold. Du vil også blive kastet ud i opgaver på egen hånd. Samtidig vil du få relevante kurser og certificeringer, fx leading SAFe, som er det metodeværk skatteforvaltningen anvender som ramme for agil udvikling. Endelig vil du også få tilknyttet en mentor til at understøtte din faglige såvel som personlige udvikling.

Hos os får du lov – og derfor stiller vi også store krav til dig, dit engagement og din faglighed.

Bliv en del af teamet

Du vil blive en del af vores Graduate-team, og sammen med de ni andre graduates vil du deltage i mange sociale og faglige aktiviteter og opbygge et solidt netværk på tværs af vores organisation. Vi vil gøre vores til, at I som gruppe bliver rystet rigtig godt sammen, og at I kan bruge hinanden til sparring i det daglige. Både mens I er graduates og tiden efter.

Er det dig, vi leder efter?

Du afslutter din kandidatuddannelse senest 1. august 2020 eller har afsluttet den inden for de seneste år. Du har fx læst cand.it eller datalogi, har taget it-fag eller lign. Hvilken kandidatuddannelse er ikke så afgørende, så længe du kan redegøre for, hvordan din uddannelse, interesse og/eller erfaring er relevant for graduate-stillingen.

Du har sandsynligvis haft studierelevant arbejde undervejs, ligesom du fra studiet har erfaring med at arbejde projektorienteret. Derudover lægger vi vægt på følgende:

Du trives med at arbejde i teams og se alles erfaringer skabe det bedste resultat

Du er ambitiøs og kan se graduate-programmet som et godt springbræt til en spændende karriere hos os

Du motiveres af at arbejde med komplekse problemstillinger til gavn for fremtidens velfærdsstat.

Ansættelsesforhold

Graduate-forløbet starter den 1. september 2020. Du bliver fastansat i ét af vores kontorer, hvilket vil sige, at du også har job efter de 18 måneder, når du har afsluttet graduate-forløbet.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten, og derudover får du et graduate-tillæg.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre én af Udviklings- og Forenklingsstyrelsens følgende adresser:

Nybrovej 110 og116, 2800 Lyngby
Osvald Helmuthsvej 4, 2000 Frederiksberg

Ansøgning og kontakt

Ansøgning med CV og relevante dokumenter bedes sendt via linket ”Søg jobbet” senest den 23. april 2020.

Vi lægger stor vægt på den motiverede ansøgning i screeningsprocessen. Hvis du kaldes til samtale, vil der ligeledes blive anvendt tests. Forud for ansættelse vil der blive indhentet straffeattest.

Har du spørgsmål til graduate-programmet eller rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Julia Gaarn Johnsson på tlf. 72 37 36 44.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på http://www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund

Skatteforvaltningen varetager en vigtig samfundsopgave. Vi opkræver hvert år de ca. 950 mia. kr. i skatter og afgifter, som er fundamentet for finansieringen af det danske samfund. Vi har fokus på at løse vores opgave sikkert og effektivt, og på at alle betaler det, de skal – hverken mere eller mindre. Samtidig skal vi gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med os.

Med et job hos os får du derfor mulighed for at tage ansvar for en vigtig opgave og gøre en forskel.

Vi har brug for ansatte med mange forskellige faglige kompetencer, og bredden i opgaverne giver også den enkelte mulighed for at få faglige udfordringer og udvikle sig. Vi har fokus på god ledelse på alle niveauer bl.a. for at sikre, at der er balance mellem arbejdsliv og fritid og respekt for det hele menneske.

Skatteforvaltningen består af syv styrelser med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet. Samlet har Skatteforvaltningen ca. 8.000 ansatte i hele Danmark. På http://www.skatteforvaltningen.dk kan du læse mere om de enkelte styrelsers kerneopgaver.