Company: StudentConsulting
Location: Örnsköldsvik

Apply

Örnsköldsvik

:

För kommande uppdrag söker vi dig som vill jobba med varuplock ute hos vår kund. Vi på StudentConsulting är rutinerade inom bemanningsbranschen och har mångårig erfarenhet av att arbeta med just studenter som arbetsgrupp. Vi berättar mer om vår aktuella kund vid kontakt efter ansökan. Jobbet som varuplockare är ett fysiskt arbete där det även är viktigt att du är noggrann samt gillar service och kan bemöta kunder på bästa sätt.

Detta söker vi:

Vi söker dig som är studerande på minst 50%. Du motiveras av ett extraarbete och känner att det finns både intresse och utrymme för detta. Du som söker är gärna flexibel och kan arbeta dagtid vardagar runt studierna. Som person är du social, driven och noggrann i allt du tar dig för.

Urval och rekrytering sker löpnade, skicka in din ansökan redan idag. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryterare Malin Norgren på malin.norgren@studentconsulting.com.