Company: S&Z Consultancy bv
Location: Bergen op Zoom

Apply

Vacaturedetails
Dienstverband
Parttime
Tijdelijk
Freelance/ZZP
Volledige vacaturetekst

Cluster Beheer & Onderhoud van de gemeente Bergen op Zoom is onder andere verantwoordelijk voor het beheer van de openbare ruimte. Het dagelijks onderhoud in de openbare ruimte wordt uitgevoerd door cluster Buitendienst, zij ontvangen hiervoor jaarlijks een Interne TaakOpdracht (ITO) van cluster Beheer & Onderhoud.

Binnen de gemeente Bergen op Zoom wordt sinds enkele jaren gewerkt met een Interne TaakOpdracht. Hierin wordt niet alleen de beeldkwaliteit beschreven waaraan de openbare ruimte moet voldoen maar ook een koppeling gemaakt met de financiĂŤle middelen en de benodigde personele capaciteit.

De adviseur interne taakopdracht Beheer & Onderhoud heeft als taak de Interne Taakopdracht uit te werken en gereed te maken zodat Cluster Buitendienst hiermee aan de slag kan. Als gevolg van de interne doorontwikkeling binnen de gemeente Bergen op Zoom moeten sommige processen nog opnieuw vormgegeven worden. De adviseur wordt ingezet voor gemiddeld 8 uur per week vanaf 1 april 2020 tot en met 31 april 2021, verlenging behoort tot de mogelijkheden. De overeenkomst is per maand opzegbaar.

Omschrijving werkzaamheden:
De adviseur interne taakopdracht Beheer & Onderhoud heeft als taak de Interne Taakopdracht uit te werken voor Cluster Buitendienst. Hierbij hoort ook het berekenen van de beheer- en onderhoudskosten en de vertaling naar de relevante bedrijfsvoeringsprocessen. De werkzaamheden worden uitgevoerd in overleg met diverse collega’s van verschillende clusters (Beheer & Onderhoud en Buitendienst).

Vereisten/Knock-out criteria

HBO opleiding (b.v. HAS-management buitenruimte)

5 jaar ervaring (recente) met het berekenen van beheer- en onderhoudskosten incl. vertaling naar relevante bedrijfsvoeringprocessen.

Ervaring met opstellen en implementeren van interne taakopdrachten binnen een gemeentelijke organisatie.

Recente kennis en ervaring met het toepassen van calculatie tools “impact” en “Provit Online”

Locatie: Bergen op Zoom
Start: 10-4-2020
Uren per week: 8
Duur: 12 maanden Optie op verl. Ja

Graag reageren voor 3-4-2020 11:00 uur met CV (Word/PDF formaat en in het Nederlands, max 4 pag. en 2 ref.) waaruit kennis/ervaring van bovenstaande blijkt, inclusief een motivatie verwerkt in het cv waarom u zichzelf geschikt acht voor deze functie.
Tevens dient uw reactie voorzien te zijn van:
Beschikbaarheidsdatum
Aantal uren per week
Uurtarief ex BTW, inclusief reiskosten woon-werk
Vakantieplannen

Soort dienstverband: Parttime, Tijdelijk, Freelance/ZZP