Company: Today Consulting AB
Location: Göteborg

Apply

Göteborg

Deltid

Today Consulting växer och vi behöver nu utöka vår personalstyrka inför vår och sommarsäsongen!

Vi söker produktionspersonal till våra kunder i Göteborgsregionen och behöver därför förstärka vår studentpool. Arbetsuppgifterna kan variera men finns mest inom lager och produktion. Arbetet är fysiskt och det är viktigt att du som person har god fysik.

Arbetstiderna är varierande, både dag och nattpass. Snabba inhopp förekommer och därför är det viktigt att du är flexibel och alert. Vi söker deltidspersonal som innehar en annan sysselsättning på minst 50%, såsom annat arbete eller studier.

Din profil

Som person krävs det att du är:

  • strukturerad
  • noggrann
  • prestigelös
  • lagspelare

Du har en positiv inställning och trivs med att samarbeta. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare i verksamheten är det viktigt att du har en bra och tydlig kommunikationsförmåga. Säkerheten på arbetsplatsen värderas högt och det är därför viktigt som medarbetare att vara lyhörd och respektera säkerhetsföreskrifterna. Vi på Today Consulting arbetar närmare våra Konsulter och kunder, vi vet att resultatet då blir bäst för alla.

Krav:
Svenska i tal och skrift

Meriterande:
B-körkort samt tillgång till bil

Truckkort.