Company: StudentConsulting
Location: Lidingö

Apply

Jobbinformation
Kontraktstyp
Deltid
Fullständig jobbeskrivning
:

Vi nu dig som är på jakt efter ett extraarbete som lagermedarbetare och som kan starta omgående. I rollen som lagermedarbetare kommer din huvudsakliga arbetsuppgift vara att plocka och packa varor hos vår kund på Lidingö.

Arbetstiderna är förlagda mån-fre under dagtid. Vi ser att du är flexibel och kan jobba minst två dagar i veckan.

För att vara aktuell behöver du studera eller ha ett annat arbete på minst 50% och kunna uppvisa intyg på detta. Vår kund har ett långsiktigt behov, därför ser vi att du ska studera minst 1 år till för att vara aktuell.

Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att du blir anställd som konsult via StudentConsulting och jobbar hos vår kund på Lidingö. Låter det intressant? Skicka in din ansökan redan idag! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kommer tillsättas så snart vi hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande krav:

  • Du behärskar svenska i tal och skrift.
  • Bor på eller nära Lidingö.
  • Du kan uppvisa intyg på att du är registrerad på studier om minst 50% alternativt har ett annat jobb på minst 50%.
  • Du är flexibel och kan jobba minst två vardagar i veckan.
  • Du har ingen anmärkning i polisens belastningsregister.

Rollen som lagermedarbetare passar dig som är noggrann, effektiv och som trivs att jobba i ett högt tempo. Du har god struktur i ditt arbete och strävar alltid efter att överträffa de mål du jobbar efter. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba i rollen som lagermedarbetare.

Rekryteringsprocessen kommer ske digitalt via telefon och skype. Är du intresserad ser vi gärna att du redan vid ansökan laddar upp ett intyg på att du studerar eller har ett annat jobb samt registrerar två referenser på din profil.