Company: Adecco
Location: Sint-Huibrechts-Lille

Apply

Sint-Huibrechts-Lille

Ben jij een student met tijd in het weekend? Ben je sociaal aangelegd en wens je in de verkoop te werken? Wens je je te engageren om als jobstudent te werken in de weekenden en vakantieperiodes? Solliciteer dan bij Adecco Bree.

Voor een grootwarenhuis in Sint-Huibrechts-Lille zoeken wij een student die zich in de weekenden beschikbaar kan stellen om te werken als winkelbediende. Je kan op verschillende afdelingen ingezet worden of aan de kassa of aan de charcuterie afdeling. Het gaat om 4 a 5 uren per weekend, te starten op zaterdag namiddag. In de toekomst, kan het voorkomen dat je op zaterdag voormiddag of op zondag voormiddag moet werken. In de vakantieperiodes kan je ingeschakeld worden om vaste werknemers te vervangen.

Profiel

Je hebt reeds ervaring opgedaan als winkelbediende
Je bent student en je bent woonachtig in de buurt van Sint-Huibrechts-Lille.
Je bent op zoek naar een toffe studentenjob.
Je bent beschikbaar tijdens de weekends (ook doorheen het jaar).
Je bent vlot in de omgang.


Aanbod

Studentenjob voor in de weekends doorheen het schooljaar en vakantie.
Verloning volgens geldigden barema’s.

Interesse mail je cv door naar Bree.316@adecco.be Tav Maxime