Company: Alecta Pensionsförsäkring
Location: Stockholm

Apply

Stockholm

Har du känsla för siffror och ett gott öga för detaljer? Då har vi extrajobbet för dig som är student!

Vi på Alecta tar hand om tjänstepensionen för 2,6 miljoner människor och 35 000 företag i Sverige. Vår viktigaste uppgift är att se till att våra kunders tjänstepension växer och att arbeta för att fler ska få del av tryggheten med en tjänstepension.

Nu har du som tycker att det vore en utmaning och roligt att fördjupa dig i hur tjänstepensioner, framförallt ITP försäkringar, är uppbyggda och fungerar möjlighet till extra jobb på avdelning Kund och gruppen Försäkringsstöd och Utbetalning.

Gruppen utreder, analyserar och gör beräkningar på alla typer av försäkringsändringar som inte går att hantera maskinellt. Vi säkerställer att alla utbetalningar sker korrekt och vid rätt tidpunkt.

Hos oss får du, förutom ett roligt och viktigt arbete, motiverade och kompetenta kollegor och goda möjligheter till utveckling. Vi sitter i fina nyrenoverade lokaler i city.


Arbetsuppgifter

Du kommer att utföra olika beräkningar av olika typer av försäkringshändelser, både manuellt och med hjälp av olika systemstöd.

Du får introduktion och utbildning för att få förutsättningar för att lyckas i rollen. Vi ser att du kan arbeta extra vid behov under hela året men med störst fokus under sommar- och jullov.


Vem söker vi?

  • Du har god systemvana
  • Du har en analytisk förmåga och förståelse för logik
  • Du har lätt för siffror
  • Du är ansvarstagande, noggrann och hjälpsam
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift
  • Du studerar på högskola/universitet och har minst 3 terminers studier kvar
  • Om du har erfarenhet av arbete med försäkring och administration anses det som meriterande.


Mer information

  • Har du frågor om rollen kan du vända dig till Charlotte Ivert, chef för Försäkringsstöd och Utbetalning, på telefon: 08-441 62 69. Fackliga företrädare är Birgitta Pernkrans för Forena, tel: 08-441 60 42 och Mikael Persson för Saco, tel: 08-441 60 94.